FacebookInstagram

Jeg sælger en lang række forskellige portræt produkter , alle nøje udvalgt og af høj kvalitet. 

Min anbefaling er, at du får fremkaldt de billeder du virkeligt gerne vil have, de billeder som du ved vil få smilet frem på læben af dig, også om mange år.

Digitale løsninger sælger jeg , både som webopitmerede ikke printbare billeder til fremvisning på nettet eller som høj resolutions filer på cd/dvd. Det er min anbefaling at man vælger print frem for digitale løsninger eller i kombination med nogle forstørrelser eller print.

Et kanvas hænger fremme og skaber glæde i rummet, mens en cd ligger gemt væk i et skab. Et smukt designet og lækkert album med billeder fra fotograferingen, kan ligge fremme og kan vises frem til venner og bekendte og vil skabe i mange år fremover, lang tid efter ungerne er vokset op og flyttet hjemmefra. Og så er det noget helt andet at se bedste forældrene pakke et smukt billede ud af deres børnebørn, end at give dem en cd.

 

Jeg tilbyder alle muligheder, men vil opfordre dig til virkeligt at tænke over, hvilken løsning er den, du i det lange løb bliver gladest for.