FacebookInstagram

Kristina Daley Fotografi er en deltidsvirksomhed. Jeg tager billeder af børn fordi jeg ikke kan lade være. Så simpelt er det.


Jeg er uddannet jurist ved Københavns Universitet og har et fuldtidsjobs som jurist i sundhedssektoren. Jeg er på 19. år gift med min canadiske mand Brendan og sammen har vi tre dejlige, smukke, frække, larmende, kærlige, rodende unger - Iben fra 2002, Sønnich 2004 og Liv fra 2009.


Jeg har været vild med fotografi siden 90'erne, hvor mit fokus dog var landskabsfotografi. Da Iben blev født i 2002 begyndte jeg interessere mig for portræt fotografering og især livvstilsfotografering. Personligt foretrækker jeg de ikke helt så polerede billeder, dem der viser lidt liv i baggrunden. Jeg tager i stor grad billeder som jeg selv ville have hængende, både on location og i studie. Jeg foretrækker naturligt lys og det er hvad jeg bruger 90% af tiden. 
Idet min fotografi virksomhed "kun" er en deltidsbeskæftigelse har jeg valgt den luksus, kun at tage billeder som jeg selv virkeligt holder af.


Jeg har altid god tid til at tage billeder af dine børn. Jeg tager kun ganske få opgaver pr. mdr. og derfor kan jeg tillade mig den luksus, at bruge god tid ved hver session. Tiden er godt investeret fordi børn når at vænne sig til at jeg er der og glemmer alt om kamera - og så er det at man får de gode billeder.

Efter en fotografering vil du blive præsenteret for en udvalg af billeder af forskellige situationer. Jeg vil altid med stor glæde vejlede om de mange muligheder du har får fremkaldelse på forskellige medier, som papir og kanvas og glas, ligesom du altid har en mulighed for, at få din billeder sat i et smuk og luksuriøst album. 

Jeg elsker at være med helt fra begyndelsen og sætter stor ære i, at jeg sammen med dig planlægger hvilke i billeder du brænder for at få med hjem. 

Hvis du vil vide mere om mig, mine billeder, min familie og hverdag, så kig med på bloggen - det er også her man finder små smagsprøver efter hver session.