FacebookInstagram

I skal være jer selv! Min opgave er at få smukke portrætter ud af det.

 

Vælger du mig som fotograf får du ikke kun nogle dejlig minder om dine børn eller din familie, men jeg sørger for en stressfri oplevelse. 

 Fotograferingen tager udgangspunkt i din families ønsker og det er jer der bestemmer om vi skal tage til stranden, i skoven, til åbne marker eller hænge ud hjemme hos jer, mens vi foreviger familien eller børnene.

 

Efter endt fotografering og redigering, får I jeres eget galleri stillet til rådighed i en uge. I galleriet kan  I udvælge de billeder I gerne vil udsmykke jeres hjem med. Hvis I har familie der også gerne vil se og måske selv bestille noget, har de selvfølgeligt også adgang til galleriet.

Der er uendeligt mange muligheder og næsten alt kan lade sig gøre. Ønsker du et smukt stort kanvas til stuen eller en fotovæg, måske et smukt album som du vil glæde dig over i årevis, collager til børneværelser eller klassiske print og forstørrelser til bedsteforældrene, så bestiller du det via galleriet. Og har du spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakter du bare mig også finder vi en løsning der passer til jer.

 

 Book mig til din fotografering